Derfor skal du have en stor emailliste

De 6 ting du går glip af, hvis din emailliste ikke vokser

De 6 ting du går glip af, hvis din emailliste ikke vokser

Yikes, du vil da ikke gå glip af de her 6 ting, bare fordi din emailliste ikke vokser, vil du?

 

Hvis din emailliste ikke vokser, mister du...

 

1. Du mister kunder. Når du har en stor emailliste, har du flere kunder at skrive og sælge dine produkter til.

2. Du mister penge. Du mister ikke kun penge på første salg, men også på de salg som kommer bagefter. Det er meget lettere at sælge til de kunder, som allerede har købt af dig. Men hvis de aldrig bliver dine kunder, mister du ikke kun muligheden for første salg, men også det andet, tredje og fjerde...

3. Du mister sikkerhed. Når du har opbygget dig en stor emailliste med mennesker, som er interesserede i at høre fra dig, så er chancen for at du må dreje nøglen om til din virksomhed meget mindre. Du har altså en enorm sikkerhed i at have en stor emailliste.

4. Du mister følelsen af at have en rigtig business. Når du har en lille emailliste, føles det som at have en opstartsbusiness stadigvæk. Ville det ikke være skønt at rykke fra opstartsbusiness til en rigtig business, som du kan leve af?

5. Du mister chancen for at opnå passiv indkomst. Du ved, der hvor du arbejder i et par måneder, og bagefter slapper af i en hængekøje med en pinã colade i hånden, mens pengene triller ind på din konto.

6) Du mister den FEDE følelse af god karma. Du ved, den følelse du får, når du kan leve af det, du elsker, og du samtidig får lov at skrive og dele ud af alt det fantastiske, du kan, til virkelig mange mennesker. Det er virkelig en fantastisk følelse.

 

Og alt det vil du da ikke gå glip af, vel? 

Det behøver du heldigvis heller ikke.

Du kan fx begynde med at opsætte en sign up box (og få mange flere tilmeldinger på dit nyhedsbrev) lige her.

Du kan også læse mere om hemmeligheden bag at få rigtig mange tilmeldinger på dit nyhedsbrev lige her.

Eller du kan lave et samarbejde og få flere på dit nyhedsbrev den vej rundt. Det kan du læse om lige her.

 

Kærlig hilsen

Maj

 

Vil du gerne skrive (og sælge) til en større emailliste? Få mine 7 tips til at få flere læsere på dit nyhedsbrev. Du skriver dig samtidig op på mit nyhedsbrev, hvor du vil modtage mails om, hvordan du bygger din emailliste endnu større.

Skriv dig op nu ♥