Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af Maj Ølting, Nørgaardsvej, Lyngby, CVR: 35902198, Kontaktes på: kontakt@majolting.dk. 

Produkter kan købes med Visa-Dankort eller Paypal. Alle priser er i danske kroner.

Ved køb af online produkter, sker leveringen som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

 
Rettigheder

Alle rettigheder til produkter tilhører Maj Ølting.

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt. Købet er personligt og må ikke lånes, sælges eller videregives til andre uden forudgående skriftlig aftale med Maj Ølting. Med mindre andet er angivet, er beløbet en engangsbetaling og trækkes med det samme. 

 
Abonnement

For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per email.

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til kontakt@majolting.dk, eller ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales.

Ønsker du at ændre det kort abonnementet trækkes på gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

 
Returret

På 100 % live workshops ydes 14 dages fuld returret. Dog senest 1 måned før workshoppens afholdelsesdato. 

Ved køb af delvis digitale produkter eller 100 % digitale produkter, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret. Husk derfor at læse beskrivelsen af produktet godt igennem, så du er sikker på, at du har lyst til at købe det. Det er selvfølgelig fair at ønske returret, hvis du ikke synes produktet lever op til beskrivelsen (skriv i så fald til mig hvor du mener beskrivelsen er mangelfuld/ misvisende, så finder vi ud af noget), men jeg kan desværre ikke give returret, hvis årsagen er, at beskrivelsen ikke er læst ordentligt igennem inden køb eller hvis du af personlige årsager (fx at personlig økonomi har ændret sig) har skiftet mening og ikke ønsker at købe alligevel. Husk at tænke på at det også skal være en fair handel for den du køber af, så læs beskrivelsen af produktet og se på din økonomi inden du trykker 'køb'. Tak ♥

 
Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Når du skriver dig op til mit nyhedsbrev, kan du i alle emails framelde dig igen med et enkelt klik. Jeg kunne aldrig finde på at give din emailadresse videre til nogen som helst.

 
Klager

Kan ske på kontakt@majolting.dk.

Pr. 15.02.16 kan ODR-platformen benyttes, hvis du ønsker at klage.