Lav og sælg dit online kursus på 1 dag

 

Kurset er åbent i dag 16. maj
Der er kun 50 pladser

motionmailapp.com
Har du brug for at tjene penge på dine online kurser lige NU?

Så tror jeg min lydfil 'Lav og sælg dit online kursus på 1 dag', er noget for dig.

Jeg ser nemlig rigtig mange solo-selvstændige, som sidder og bruger flere måneder på at lave et online kursus, som i sidste ende ikke ender med at sælge nok.

Det er en utrolig dyr måde at drive din forretning på.

Du betaler jo selv alt din tid, hvor du ellers kunne have lavet noget andet time-lønnet arbejde.

Det er ALT for dyrt for dig at bruge din værdifulde arbejdstid på så store online kurser, så længe du ikke tjener særlig mange penge. 

Min strategi er i stedet at lave et lille 1-dags online kursus, som er hurtigt at lave og så få det ud med det samme. Se om det virker. Og ellers rykke videre til det næste.

Bare så du får en lille smule penge i kassen, samtidig med du bygger dine store online kurser.

Når du først har det første mini-kursus på benene, kan du nemt også lave det næste, og langsomt vil du have en lille gruppe af små kurser, som du kan sætte til salg, så du bagefter har råd til at sidde i flere måneder og lave dine store kurser ♥

 

De 2 typer af solo-selvstændige jeg ser, har sværest ved at sælge:

TYPE 1:

Dig, som har svært ved at gøre det super konkret, hvem din målgruppe er. Du skifter hele tiden dine ord og synes stadig ikke de rammer præcist.

Du bruger typisk upræcise ord, som at hjælpe "kvinder med at finde balance, blive stressfri, finde den bedste udgave af sig selv, få mere glæde i hverdagen, mere nærvær, mere ro."

Men du sælger ikke.

Og grunden er, at du er aaalt for ukonkret. Dine læsere forstår simpelthen ikke, hvad de køber af dig.

De områder jeg ser flest knokle forgæves indenfor igen og igen, er emner som:

  • Få et liv i balance
  • Få en gladere hverdag
  • Bliv en bedre udgave af dig selv
  • Lære at leve et stressfrit liv
  • Kom ned og mærk din krop
  • Lev i nuet
  • Mere nærvær

Det er super svært at sælge de her produkter. Der er både helt vildt mange, der gerne vil sælge indenfor emnerne (konkurrencen er meget stor) og samtidig er det virkelig få, det lykkes for.

 

TYPE 2:

Dig, som har en ret præcis niche. Du ved, hvem du sælger til, men du sælger ikke nok.

Du ved, hvad dine kunders problem er og hvor deres smerte ligger.

Du har allerede produkter på hylderne og er i fuld gang med at skrive nyhedsbreve. Du skriver endda mange af dem, og synes faktisk selv, at de er helt okay (ja, nærmest helt gode mange af dem).

Du har læst meget om at skrive gode nyhedsbreve.

Du har også læst meget om at sælge med nyhedsbreve.

Og du synes faktisk, at du gør det meste.

✓ Du fokuserer på din læsers smerte, og prøver at beskrive den så tydeligt, du kan.

✓ Du laver bonusser og sætter værdien tydeligt for din læser. Du viser, at det er et scoop, de får.

✓ Du laver en begrænsning på antal pladser til salg og sætter måske også et nedtællingsur op på salgssiden.

Men du sælger stadig ikke.

I hvert fald ikke særlig meget.

Og du er frustreret, for du gør jo alt det rigtige, gør du ikk?

I min lydfil får du de 3 salgsmetoder, som gjorde at jeg gik fra småsalg på 15 mennesker, der købte for 300 kroner til at sælge 25 pladser á 2.500 kr – flere gange.

Trin 1: Din Målgruppe

✓ Lær hvordan du kommer væk fra uklare sætninger om at “hjælpe med at få balance, en gladere hverdag, et bedre liv, blive en bedre udgave af sig selv, få mere nærvær, få ro, leve et stressfrit liv mm.”

✓ Lær hvordan du gør din målgruppe salgsklar.

Trin 2: Dit Produkt

✓ Lær hvordan du laver et produkt, som din målgruppe hungrer efter at købe.

✓ Lær hvilken type produkt du skal lave, for at det kun tager dig 1 dag.

 

Trin 3: Dit Salg

✓ Du får de 3 salgmetoder, som gjorde, at jeg gik fra småsalg på 15 mennesker, der købte for 300 kroner til at sælge 25 pladser á 2.500 kr – flere gange.

✓ Jeg gennemgår en masse eksempler på, hvordan du bruger de 3 salgsmetoder, så du har idéer indenfor mange forskellige brancher, og du får det mere ind under huden, hvordan du skal tænke dine salgstekster, hvis du gerne vil sælge mere.

 

Lav og sælg dine online kurser på 1 dag' er en lydfil + worksheets, hvor du på bare 1 time og 15 minutter lærer at gøre din målgruppe salgsklar og sætte turbo på dit salg.

 Pris: DKK 375,00 + moms

Kurset er kun til salg 16. maj
Der bliver kun åbnet for 50 pladser
motionmailapp.com

375 kroner – det er ikke mere end…

25 minutter med en business coach

Lydfilen vil trin for trin nå igennem et meget større område, end du nogen sinde vil kunne nå at dække på en enkelt, kort sparrings-session med en coach. Du kan høre lydfilen igen og igen, indtil din målgruppe, dit produkt og dit salg er helt skarpt.

Et par afprøvende småforsøg med Facebook-annoncer

Denne lydfil er en langt mere langsigtet investering. Hvis du ikke er retargeting-haj, så er Facebook annoncer ofte et skud i blinde og dermed meget dyre i forhold til dit udbytte. Brug i stedet salgstrickene i lydfilen igen og igen til alle dine fremtidige produkter.

Du skal kun sælge 1-2 mini-online-kurser og så er lydfilen allerede tjent hjem igen

Din investering er ikke særlig risikabel. Du skal kun lave et enkelt mini-kursus efter opskriften i lydfilen, sælge 1 stk. til 400 kroner eller 2 stk. til 200 kroner og så er din investering tjent hjem igen.

Det praktiske

Kom med og få de 3 trin, som gjorde, at jeg gik fra småsalg på 15 mennesker, der købte for 300 kroner til at sælge 25 pladser á 2.500 kr – flere gange.

Du modtager din lydfil (1 time og 15 min) + worksheets med det samme efter betalingen er gennemført.

Hvad nu hvis du kender alle metoderne i hele lydfilen i forvejen? Der vil altid være en vis risiko, når du køber et produkt. Metoderne er dem, som jeg selv har brugt til at raket-boome mit salg. Lyt til metoderne igen og se om du nu er helt sikker på, at du har implementeret dem alle. Hvis du kendte dem alle og brugte dem alle, ville der jo nok være mere gang i dit salg, ikk 😉

Får du pengene tilbage, hvis du er uenig i, at du kan lave dit produkt på 1 dag, hvis dit produkt ikke sælger eller hvis du kender de fleste af metoderne i forvejen? Nej, der er ingen returret. Den ene dag henviser til, at når du har din målgruppe på plads, kan du på 1 dag udtænke et nye produkt, fremstille det og skrive et par nyhedsbreve til et 1-dags-salg med denne her lydfil.

Mærk efter om beskrivelsen passer til dig. Du får det, der står i beskrivelse. Der er ingen returret.

Du er super velkommen til at stille spørgsmål og finde ud af om lydfilen er for dig FØR dit køb lige her >> kontakt@majolting.dk ♡

 

 Pris: DKK 375,00 + moms

Kurset er kun til salg 16. maj
Der bliver kun åbnet for 50 pladser
motionmailapp.com