Om Maj Ølting

Maj Ølting

Hej, jeg hedder Maj.

Det er mig, der er stifter og ejer af Få Flere På Dit Nyhedsbrev, og det er også mig, du vil møde på mine online kurser og i mine nyhedsbreve. 

Jeg har gennem de sidste 8 år gået i dybden og nørdet online markedsførings. En dag slog det mig, at jeg synes, der mangler et websted, hvor der kun er fokus på at tiltrække flere til dit nyhedsbrev. Det er trods alt nyhedsbrevet, der skal bruges, når du gerne vil sælge til dine kunder online, så jo flere fantastiske potentielle kunder der er på dit nyhedsbrev, jo bedre.

Derfor satte jeg mig for at lave en hjemmeside til dig, som har din egen solo business, og som gerne vil pakke din viden i produkter, som du sælger online. Produkterne behøver ikke nødvendigvis være online produkter, men hvis du gerne vil bruge dit nyhedsbrev til at sælge dine workshops, kurser eller online produkter, så er du kommet til det rigtige sted.

Om mig:

Jeg er netop fyldt 30 år, er kæreste med tyske action-Daniel, som jeg fandt midt i en skumfest i Thailand, og mor til smukke Nord, som er født hjemme i vores egen trygge seng.

Jeg er oftest mødt smilende, dog insisterer jeg på min ret til at stortude uden at undskylde og kaste med tallerkener, buldre og brage, når jeg finder det nødvendigt. Og så er jeg glødende juicing, Cross Fit og Bikram yoga entusiast.

 

Herinde handler det om dig. Jeg skal hjælpe dig med at få flere på dit nyhedsbrev.

Du kan begynde med at tilmelde dig mit nyhedsbrev, så får du min video-guide til en MailChimp sign up box & 5 tips til flere læsere på dit nyhedsbrev. Du skriver dig op lige her.

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget, du mangler svar på. Skriv til mig på kontakt@majolting.dk

Jeg glæder mig super meget til at hjælpe dig med at få mange flere læsere på dit nyhedsbrev.

Kærlig hilsen

Maj

 

Little Jolly Unicorn - Maj Ølting Sauter - Nørgaardsvej 29K, 2800 Kongens Lyngby - Tlf: 29256187 - Mail: kontakt@majolting.dk
CVR 3947 0535 - Website last updated: 12.15.18 - Handelsbetingelser

Skriv til mig